En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi mevcut ve yoksuz özelliğe gereğince değaksiyonkenlik gösterecektir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki duman, yangın, Yangın Çıkış Kapısı tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların öbür katlara geçişini kösteklemek yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar yangın kapısı yüce kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz düzgün uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

kullanılan yangın kapılarının ne özelliklerde bulunduğunu ve ne derece süre yangına karşı dulda esenlayacağını bildirirler.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda uyanıklık edilmesi gereken dizayn detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

yangın kapısı Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Report this wiki page